Grup Gamma incrementará la superfície logística fins a 30.000 m2

La nostra central de compra, Grup Gamma, ampliarà l’oferta logística per als seus associats amb l’adquisició d’un terreny on es construirà una nova nau de 7.000m2. Quan les obres hagin finalitzat, la companyia comptarà amb 30.000 metres quadrats destinats a logística, ubicats al municipi de Sallent. Aquesta serà la quarta ampliació de les instal·lacions del Grup Gamma, la qual cosa confirma la importància de la logística dins de l’estructura de la central.

Des de la seva fundació l’any 1989, la logística ha estat un dels punts forts de Grup Gamma. Actualment ofereix un servei de lliurament diari a tot Espanya, oferta més de 10.000 referències de productes relacionats amb el bany, ceràmiques i materials de construcció.

Pel Grup Gamma la logística és un valor afegit per als seus més de 300 associats. Durant els anys de crisi, el servei de logística va suposar per als associats una reducció d’estoc a les seves instal·lacions i també la possibilitat de disposar de més assortiment, ja que totes les referències eren a la central de Gamma.

I ara que el sector s’està recuperant lentament, la logística de Grup Gamma suposa un plus de competitivitat per als seus associats. Materials i productes en estoc permanent en la central que cada associat pot oferir als seus clients amb la garantia d’un servei impecable.

L’aposta per la innovació es completa amb la implantació del programa SAP, que permetrà millorar la cadència del servei i la radiofreqüència. El SAP és un programari de gestió empresarial que permetrà agilitzar el procés d’entrega de materials i productes als associats de Grup Gamma.

Com a referent en el sector de la construcció i especialista en banys, Grup Gamma segueix creixent per oferir als seus associats de tot Espanya els millors serveis.