Ja tenim els nous morters weber.color al magatzem

El fabricant de morters industrials Weber ha presentat la nova gamma de morters per a juntes ceràmiques weber.color.

Aquests nous morters permeten aconseguir un acabat estètic perfecte i minimitzar el risc de desperfectes en paviments i revestiments ceràmics.

La nova gamma Weber.color està composta per cinc línies de productes amb característiques específiques segons l’ample de junta i l’ús que tinguin:

  • weber.color premium. Morter d’altes prestacions per a juntes de fins a 15mm
  • weber.color hydroflex. Morter acolorit deformable per a juntes de 3 a 30 mm
  • weber.color junta ancha. Morter acolorit per a juntes de 3 a 15 mm.
  • weber.color junta fina. Morter acolorit per a juntes de fins a 3 mm
  • weber.expox easy. Morter epoxi de fàcil neteja per a juntes de 2 a 15 mm

Els morters weber.color incorporen la tecnologia més avançada per oferir el màxim rendiment en termes de treball, neteja i acabat. Una fórmula millorada que garanteix una col·locació de juntes duradores amb una resistència a l’aigua i a les taques.

Estan disponibles en 24 colors que permeten per realçar l’estètica de la peça ceràmica i inspirats en les últimes tendències en peces ceràmiques de colors.

Els paviments i revestiments ceràmics requereixen el rejuntat amb un morter adequat, que s’ha de seleccionar d’acord amb tres factors:

  • El lloc on va col·locada la junta (interior o exterior)
  • L’amplada d’aquesta junta
  • Les condicions a què està sotmesa (humitat , agressions químiques, etc.).

Cadascun dels nous morters de la gamma weber.color està pensat per unes necessitats diferents:

Aplicaciones morteros weber.color

Els paviments i revestiments ceràmics estan sotmesos a condicions agressives: l’ús, els canvis de temperatura, els productes de la neteja i i els cops accidentals poden acabar degradant les juntes entre peces, fins embrutar o perdre la tonalitat original amb el pas del temps.

Les juntes entre rajoles, a més de millorar l’acabat estètic en la col·locació ceràmica, compleixen importants funcions tècniques ja que absorbeixen les deformacions, tant del suport com de la peça ceràmica derivades de l’efecte de la seva dilatació, proporcionen estanqueitat, impermeabilitat i resistència als atacs químics.

Amb el nostre compromís d’oferir-vos els millors productes, ja tenim disponibles al magatzem els nous morters per rejuntar weber.color. El nostre equip del magatzem està a la vostra disposició i per qualsevol pregunta o consulta que ens vulgueu fer, podeu contactar amb nosaltres.