Nou producte al magatzem: ja tenim Filafuego, el netejador de sutge

A Ginesta ens preocupem d’informar-vos de novetats que puguin ser interessants per millorar els resultats de la vostra feina. I ara us presentem Filafuego, el nou producte de Fila, el fabricant de productes de neteja per ceràmica.

Filafuego és una escuma especial en esprai que elimina ràpidament sutge, ennegrits i residus de greix de combustió no només en vidre sinó també en tot tipus de revestiments de pedra, ciment, cara vista i refractari de xemeneies i barbacoes.

A més, Filafuego té una extraordinària acció netejadora capaç d’eliminar brutícia intensa i en diferents superfícies com forns, graelles, revestiments i elements de barbacoes en pedra natural, maó refractari, ciment, pedra, ceràmica, gres i acer inoxidable.

Actua en pocs minuts i gràcies a la seva fórmula escumosa s’adhereix fàcilment sobre superfícies verticals. Filafuego està disponible en envasos de 500 ml. amb pràctic polvoritzador.

Si hi esteu interessats o necessiteu més informació sobre aquest nou producte, poseu-vos en contacte amb nosaltres. L’ equip del magatzem us atendrà per resoldre les vostres consultes.